informatie

Opgericht in 1989 is Fotografie Joost Brouwers tegenwoordig gevestigd in Montapas in de Franse Bourgogne.
In mijn bestaan heb ik mij vooral toegelegd op het fotograferen van architectuur en (woon)omgeving. Daarnaast specialiseer ik mij ook steeds meer op andere vormen van industriële en bedrijfsfotografie, zoals bedrijfsreportages en het illustreren van jaarverslagen en brochures. Ook natuur- en landschapsfotografie hebben mijn interesse.

Mijn opdrachtgevers zijn, naast zeer diverse productie- en distributiebedrijven, vooral architectenbureaus, uitgevers, overheids- en semi-overheidsorganisaties, bouwbedrijven en toeleveringsbedrijven in de bouw, projectontwikkelaars, volkshuisvestingsorganisaties, interieurbouwers, projectinrichters, vormgevers en reclamebureaus. Ik streef er daarbij naar om de wensen van de klant zo volledig mogelijk te vertalen naar kwalitatief hoogwaardige fotografie. Vorm, licht en compositie zijn voor mij daarbij de belangrijkste leidraden. Het vangen van de schoonheid, de poëzie en de mystiek van mijn onderwerp het doel. Maar dan uiteraard zonder de functionaliteit ervan te vergeten.

Er is daarbij in de loop der jaren een uitgebreid archief ontstaan met veel uiteenlopende onderwerpen in zowel analoge als digitale opnamen. Op deze pagina’s treft u daar een selectie van aan.

English version

Version Français